Krepšelis 0 Prekė Prekės (tuščia)    

Prekių nėra

Turi būti nustatyta Pristatymas
0,00 € Viso

Pirkti

Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Krepšelyje yra 0 prekė (-ės). Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Noriu pridėti daugiau prekių į krepšelį Užsakymo patvirtinimas ir apmokėjimo būdas

Kategorijos

Partneriai:

Garantinis servisas:

KAUNAS

R. Kalantos g. 49 Kaunas

Tel.: +37060019186

Bruder MACK Granite priešgaisrinės tarnybos sunkvežimis su kopėčiomis ir vandens siurbliu

Bruder MACK Granite priešgaisrinės tarnybos sunkvežimis su kopėčiomis ir vandens siurbliu Padidinti

Bruder MACK Granite priešgaisrinės tarnybos sunkvežimis su kopėčiomis ir vandens siurbliu: be visų detalių, tokių kaip atidaromos durys, užlenkiami veidrodėliai, atidaromas variklio dangtis ir daugybė chromuotų detalių, transporto priemonėje yra integruotas vandens bakas, kurį galima lengvai pripildyti. Vandens žarną galima suvynioti, laikyti už BRUDER figūrėlių arba pritvirtinti prie kopėčių krepšelio, joje yra pilnai veikiantis vandens purkštuvas. Sukamosios kopėčios su gelbėjimo bokšteliu gali būti pailgintos ir reguliuojamos naudojant rankinį ratuką. Be dviejų sėdynių vairuotojo kabinoje, ant priešgaisrinės tarnybos kopėčių yra papildoma sėdynė BRUDER figūrai. Keturios ištraukiamos atraminės kojelės gali užtikrinti saugų automobilio pagrindą bet kokioje situacijoje, o didelė daiktadėžė su atverčiamomis durelėmis suteikia papildomos vietos įrankiams laikyti. Pridedamas šviesos ir garso modulis su keturiomis skirtingomis funkcijomis, tokiomis kaip policijos šauksmas, variklio garsas, policijos ir ugniagesių sirena, todėl ši sudėtinga priešgaisrinė transporto priemonė tampa dar įdomesnė.

Smulkiau

Kaina:139,00 €

Prekės sandėlyje Prekių sandėlyje yra.
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Matmenys (mm): 630 x 200 x 265

Svoris (kg): 3,71

Kabina: sulankstomi išoriniai veidrodėliai, galimas variklio bloko vaizdas, durys, kurias galima atidaryti.

Kėbulas: vandens purkštuvo tvirtinimas ant kopėčių bokštelio, žaislinė figūra gali sėdėti ant priešgaisrinės tarnybos kopėčių, krovinių dėžė ir šoninė daiktadėžė su atidaromomis durelėmis, vandens žarna, kurią galima susukti, ištraukiamos atramos, atidaromas variklio dangtis.

Važiuoklė: padangos su protektoriumi.

Pridedami priedai/funkcijos: šviesos ir garso modulis (universalus) su baterija (nr. 02801), keturios skirtingos funkcijos (policijos šauksmas, variklio garsas, policijos ir ugniagesių sirena), pildomas vandens bakas, besisukančios kopėčios, veikiantis siurblys.

NETINKA VAIKAMS IKI 3 METŲ.